Waarom display karton de perfecte marketingtool voor jou is

Wil je indruk maken op je klanten en je merk op een opvallende manier presenteren? Zoek dan niet verder! Display karton is dé marketingtool die je nodig hebt. In deze blog zullen we ontdekken waarom dit zo effectief is, hoe je het kunt gebruiken en welke voordelen het biedt voor jouw bedrijf. Lees snel verder en ontdek hoe deze reclameborden jouw marketingstrategie naar een hoger niveau kan tillen! 

Wat is het? 

Display karton, ook wel bekend als displayplaten, is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor het creëren van opvallende en aantrekkelijke displays. Het is gemaakt van stevig karton en kan bedrukt worden met jouw merknaam, logo, productafbeeldingen en andere relevante informatie. Het kan verschillende vormen aannemen, zoals staande borden, toonbankdisplays, schappen, en nog veel meer. 

De voordelen van display karton: 

Hieronder staan de voordelen beschreven die een display karton biedt. 

 1. Opvallende presentatie: Je kunt je producten of boodschap op een unieke en opvallende manier presenteren. Door gebruik te maken van kleurrijke ontwerpen en op maat gemaakte vormen, trekt display karton de aandacht van potentiële klanten en creëert het een blijvende indruk.
   
 1. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Het kan gemakkelijk worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een nieuwe productlancering hebt, een aanbieding wilt promoten of een evenement organiseert, display karton kan worden aangepast aan de gewenste afmetingen, vormen en ontwerpen.
   
 1. Kostenbesparend: In vergelijking met andere marketingmaterialen, zoals plastic displays of metalen borden, is karton een kosteneffectieve optie. Het is betaalbaar en biedt toch een professionele uitstraling. Daarnaast is het licht van gewicht, waardoor je kosten kunt besparen op verzending en opslag. 

Hoe display karton te gebruiken: 

Hieronder staat beschreven hoe je de display moet gebruiken. 

 1. Productdisplays: Creëer aantrekkelijke displays in winkels, beurzen of evenementen om je producten onder de aandacht te brengen. Gebruik deze display om je producten in de schijnwerpers te zetten en de interesse van potentiële klanten te wekken.
   
 1. Point-of-sale (POS) materiaal: Maak gebruik van display karton om promotionele aanbiedingen, kortingen of nieuwe producten op de toonbank of bij de kassa te tonen. Dit zal de verkoop stimuleren en klanten verleiden tot impulsaankopen.
   
 1. Evenementendecoratie: Of je nu een conferentie, beurs of bedrijfsevenement organiseert, display kan worden gebruikt om opvallende borden, banners en achtergronden te creëren. Hiermee kun je jouw merk versterken en de aandacht van bezoekers trekken. 

Verhoog de impact van je marketing 

Display karton is een geweldige marketingtool die je helpt om je merk op een opvallende en creatieve manier te presenteren. Met zijn flexibiliteit, aanpasbaarheid en kosteneffectiviteit is het een must-have voor elk bedrijf dat indruk wil maken op klanten en de concurrentie voor wil blijven. Aarzel niet langer en maak gebruik van deze reclameborden om je marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen!